Nood aan een oplossing op maat?

 

Bij encima kan je terecht voor:

  • gebruiksvriendelijke websites
  • steunend op een krachtige CMS
  • elke website is op maat gemaakt en uniek
  • mobiele apps en webapplicaties
  • persoonlijkcontact
  • team van web specialisten
  • meer dan 12 jaar ervaring

 

 

 

 

 

Web development op maat

Een website is veelal het visitekaartje van een onderneming of organisatie. Het is voor veel (potentiële) klanten het eerste contactpunt. De waarde van een website of webshop mag dus zeker niet onderschat worden. Daarom besteden we veel zorg aan al onze projecten.

Het bouwen en lanceren van een website wordt vooraf gegaan door enkele crutiale stappen. We begeleiden u met het nemen van de juiste beslissingen in de verschillende fases zodat we een website, webshop of webapplicatie kunnen lanceren volgens de regels van het vak!

Het vertalen van uw ideeën naar een UX webdesign is het begin van uw webapplicatie. Rekening houdend met het stijgend aantal mobiele gebruikers is het merendeel van de websites nu volledig responsive. Zo is uw website toegankelijk voor alle toestellen (smartphones, tablets en desktop computers)

Eenmaal het design is afgewerkt, beginnen we met de ontwikkeling van uw website. Deze draait op een krachtig CMS (Content Management Systeem) en is gebaseerd op componenten. Hierdoor zijn we in staat om websites eenvoudig uit te breiden. het CMS zelfs is zeer gebruiksvriendelijk waardoor u in geen tijd uw volledige website kunt beheren. Na het afwerken van de website, wordt alles grondig getest. Zodat alles moeiteloos verloopt en bezoekers geen problemen ondervinden.

Na het lanceren van de website moeten bezoekers worden aangetrokken. Via een duidelijke online marketing strategie helpen de verschillende aspecten zoals SEO, linkbuilding, Google Adwords, Content Marketing ... om het aantal bezoekers te laten groeien.

ENCIMA bvba

Beckhofstraat 92a
8820 Torhout - Belgium

Tel : +32(0)50/230 200
Fax : +32(0)50/230 209

info@encima.be
www.encima.be

BTW BE 0478.011.446