TUKADOO

De meest persoonlijke cadeaubon

PROJECTOMSCHRIJVING

Tukadoo website

De Tukadoo cadeaubon is een universele en tevens de meest persoonlijke cadeaubon die kan gebruikt worden bij partners over heel Vlaanderen. De gelukkige kan de cadeaubon inruilen of gebruiken voor o.a. wellness, fashionwinkel, elektrohandel en ook online bij de aangesloten retailers. De Tukadoo cadeaubon is beschikbaar in 3 formaten: E-Tukadoo (digitaal), Tukadoo Card & het Tukadoosje. Je kan deze zelf personaliseren met tekst en foto. Deze module werd inhouse gemaakt.

Verder ontwikkelde we een API waarmee webshops Tukadoo's mee kunnen verzilveren. Verder koppelde we de website aan Expert M voor de facturatie, ook kan men facturen en betalingsdocumenten exporteren. 

Voor de online betalingen integreerde we Europabank en realiseerde we een koppeling met BNP Paribas voor betaalopdrachten.

Voor de retailers ontwikkelde we een module waarin deze hun gegevens, verzilveringen en facturatie kunnen opvolgen. Specifiek voor hen werd ook een applicatie ontwikkeld waarmee retailers hun Tukadoo's kunnen verzilveren.