EKIVITA VOORDELENWEBSITE

De website om van alle leuke dingen van het leven te genieten als werknemer van een bedrijf dat aangesloten is bij Ekivita.

PROJECTOMSCHRIJVING

Ekivita voordelenwebsite

De website van Ekivita is enkel bestemd voor de bevoorrechte partners van Ekivita. Het is dus een beveiligde website die slechts toegankelijk is aan de hand van een login code.

Hoe werkt het systeem? Werkgevers uit de privésector kunnen ervoor kiezen om samen te werken met Ekivita om zo hun werknemers te laten genieten van talloze voordelen. Deze voordelen zijn bijvoorbeeld kortingen bij de aankoop van elektronica, huishoudtoestellen ... of zijn kortingen op abonnementen of toegangstickets voor allerlei culturele activiteiten.

De deelnemende leveranciers bieden elk hun specifieke producten en diensten aan en er wordt ook een overzicht gegeven van de aanbiedingen van het moment.

Om gebruik te maken van de korting moet men ofwel zijn lidkaart kunnen voorleggen, ofwel wordt men doorverwezen naar de website van de betreffende leverancier. Een andere mogelijkheid is dat men bestelt via de online toepassing op de website van Ekivita.

Encima heeft in dit webplatform een systeem voorzien dat pdf's genereert (vouchers) met een welbepaalde barcode. De klant kan de voucher afdrukken en zo meteen aan de ingang de barcode laten inscannen, zonder eerst aan de kassa te moeten aanschuiven.

Kortom een website die u het leven leuker maakt. 

Encima heeft bij de creatie van deze website ook een uitgebreid CMS voorzien.