BONGO

Een commerciële hoogvlieger van formaat wordt in de lucht gehouden door Encima.

PROJECTOMSCHRIJVING

Bongo website

Internationaal verkoops- en online reservatieplatform voor de Bongo cadeaubonnen. Bongo heeft aparte webshops in België, Nederland, Zweden en Denemarken.

Via de Bongo webshop kan je niet enkel bonnen aankopen maar ook gebruiken en omruilen. Bedrijven kunnen terecht voor groepsaankopen op de Bongo B2B website. De sites zijn gekoppeld aan het ERP systeem Navision voor het doorgeven van bestellingen en de uitlevering van Bongo bonnen. Hotels en partners kunnen via een mobiele app de barcode van bonnen inscannen. Via deze barcode kan de geldigheid en het gebruik van Bongo cadeaubonnen geregistreerd worden.

Sedert november 2015 zijn de nieuwe websites van Bongo online. Deze zijn volledig responsive en hebben ook een focus op m-commerce. Daarnaast werd een nieuwe type Bongo beschikbaar gesteld: e-Bongo of digitale voucher. Deze ontvang je na bestelling direct in je mailbox.

Encima voorzag dus een partnerzone op de websites, integreerde channelmanagers zodat deze via het boekingsysteem hun stock kunnen doorgeven.

Via het bongoplatform kan je dus bonnen aankopen, omruilen en reservaties maken. Kortom een volledig aanbod voor al u wensen.

Bongo is een onderdeel van de Smartbox groep. Encima creëerde ook deze websites. Verder is ook Cadeaubox onderdeel van deze groep.  • Encima is vanaf dag 1 een belangrijke partner voor Bongo. Dankzij het directe contact met de medewerkers, de snelle opvolging, hun flexibiliteit en het meedenken in onze business, blijft Bongo een trendsetter binnen de sector van vrije tijd en toerisme.

    Ewoud De Smet Webshop verantwoordelijke, Bongo