Portret

Dirk Versavel

Afgestudeerd in 1993 aan K.U.L. als Burgerlijk ingenieur Mechanica (optie Mechatronica) en in 1995 als Burgelijk ingenieur Computerwetenschappen (optie Programmatuur).  Was van 1995 tot eind 1999 actief bij LMS International en in 2000 bij TELiNDUS als project manager en is daarna gestart als zelfstandig e-business consultant met een focus op de technologische aspecten en de realisatie van e-business projecten en infrastructuren.

Portret

Eli Willaert

Afgestudeerd in 2003 als Graduaat Multimedia en Communicatie Technologie, Hogeschool West-Vlaanderen Departement PIH. Was tot mei 2011 actief als software engineer bij AP&P en  Securex.

 

's Winters vind je me in de bergen op de skies en in de zomer trek ik er het liefst op uit met mijn vrouw en kinderen in de ongerepte natuur.

 

Portret

Gregory Dantschotter

Afgestudeerd in 2012 als bachelor Bedrijfsmanagement Digitale Marketing. Gebeten door online marketing heb ik stage gelopen bij TradeTracker Belgium en gebleven als Account Manager. In 2015 heb ik Encima leren kennen. Het jong en dynamisch team sprak me direct aan.

Portret

Kim Mortele

Kort nadat ik afstudeerde in 2006 als "Bachelor in de Toegepaste Informatica" aan de Howest, departement Simon Stevin kwam ik terecht bij Encima. Al meteen bij het eerste gesprek voelde ik een connectie met het bedrijf en de filosofie. Binnen het bedrijf voer ik verschillende taken uit van Project management tot Web development wat het voor mij een job maakt met veel afwisseling.

 

Buiten de kantooruren zul je mij vaak zien voorbij razen op de mountainbike, al kun je mij ook geregeld aantreffen op een tennisterrein of al lopend in het bos. Ter compensatie zoek ik ook graag de gastronomische kanten van het leven op. Voor een restaurantje of een lekker glaasje wijn vind ik altijd wel tijd in mijn agenda.

Portret

Koen Gogne

Afgestudeerd in 2000 als Licentiaat Informatica aan K.U.L.  Tot feb 2001 actief als research engineer bij Lernout & Hauspie en tot eind 2007 als software engineer bij Net & Storage Solutions.

Als ouderdomsdeken onder de werknemers sta ik altijd klaar om werk- en levenservaring te delen met de collega's, maar voel me niet te oud om zelf bij te leren.

Uit mijn koptelefoon knalt muziek van Rammstein en in mijn vrije tijd ben ik trainer van G-voetbalploeg bij KFC Mandel United

Portret

Maarten D'hert

Als laatstejaarsstudent  van de bachelor opleiding “elektronica-ICT”  liep ik in 2010 stage bij Encima. Het bedrijf liet onmiddellijk een positieve indruk op mij na door zijn interessante projecten. Wanneer ik iets later de kans kreeg om er aan de slag te gaan, heb ik geen seconde getwijfeld. Ik wou deel uitmaken van dit jong en dynamisch team!

Na het werk en in het weekend vind je mij op en naast het voetbalveld terug.  Ik geef er alle 3 de speelhelften het beste van mezelf.

Portret

Peter Weemeeuw

Ik studeerde in 2000 af als Bachelor in de Toegepaste Informatica. Na gewerkt te hebben bij AP&P, Ordina en Agfa HealthCare startte ik in 2011 bij Encima. Ik was op zoek naar een bedrijf dat mooie webprojecten realiseert en waar direct contact met de klant mogelijk is en dat heb ik bij Encima gevonden.

In mijn vrije tijd hou ik van lezen, lopen en muziek. In de zomer vertrek ik het liefst naar het zuiden van Frankrijk.

Portret

Sander Bauwens

Is hier aan de slag sinds maart 2016

Portret

Brent Verhenne

Afgestudeerd als bachelor toegepaste informatica in 2016. Toen ik in aanraking kwam met Encima nam dit bedrijf meteen mijn aandacht door de diversiteit van projecten waaraan gewerkt wordt. Zo werk je altijd aan iets anders en blijft het werk boeiend en interessant!

Portret

Thomas Van Belleghem

Thomas is onze webdesigner van dienst

Portret

Frederik Delbeke

Meer info volgt

Portret

Francis Moerman

Meer info volgt